ZAC zoekt sportverzorger(ster) voor 1e elftal

club_logo_van_voetbalvereniging_zac_uit_zwolleZAC is een voetbalvereniging in Zwolle met ambitie waarbij de gezelligheid niet vergeten wordt om daarmee een complete vereniging te zijn. Voor de medische verzorging van de eerste selectie heeft de vereniging een vacature, er wordt gezocht naar een sportverzorger(ster) die deel uitmaakt van de medische staf. Topfit Fysiotherapie is sinds 2016 hoofdsponsor van ZAC en maakt tevens deel uit van de medische staf.

 

Vacature sportverzorger(ster) voor 1e elftal

 

ZAC is op zoek naar een sportverzorger(ster) voor het 1e elftal, spelend in de 2e klasse zaterdag van het amateur voetbal.

De vereniging heeft een medische staf die tot taak heeft om spelers zo optimaal mogelijk te laten presteren. Dit gebeurt door middel van advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, zodat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen. Daarnaast heeft men tot taak de technische staf te adviseren met betrekking tot fysieke vorming. De functie van sportverzorger zal bestaan uit het verzorgen van spelers rondom de wedstrijddagen en op 2 trainingsavonden per week.

 

Wij bieden:

*  Mooie ervaringsmogelijkheid binnen de sportverzorging

*  Intensieve samenwerking met fysiotherapeut en trainers

*  Gezellige, prestatie gerichte voetbalclub

* Redelijke onkosten vergoeding

Wil je deel uitmaken van de medische staf van voetbalvereniging ZAC dan kun je contact opnemen per e-mail: bestuur@ZAC.nl

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 28 juni 2016, in: Nieuws Topfit door:

Tags: , ,