Wilma van de Berg: Ik hoop nog héél lang plezier van Hydrogym te hebben

Wilma van de Berg is al lid van Hydrogym sinds de pilot in 2010 van start ging… Zo heeft Wilma Hydrogym zien groeien vanaf de pilotfase tot een geoliede machine die op volle toeren draait…  

“Via mijn man die in de Hanzeborg werkt, hoorde ik dat er een zwembad gebouwd ging worden. Hier wilde ik graag meer van weten.

 Zo heb ik zelf contact gezocht met Topfit Fysiotherapie. Inmiddels kom ik ook als ik lichamelijke klachten heb bij één van de fysiotherapeuten van Topfit. Ik ben erg tevreden en heb het goed naar mijn zin”.

Voor Wilma is het een uitkomst
om op zo’n leuke, plezierige manier wat aan beweging te doen.

“Het is vooral fijn om te zien dat ik niet de enige ben die wat mankeert en door de samenhorigheid van de groep en het plezier dat we maken is het eigenlijk ongemerkt ook nog goed voor m’n lichaam! Wat wil je nog meer?!”

Lichamelijk sterker worden…

Door deelname aan Hydrogym heeft Wilma duidelijk meer uithoudingsvermogen gekregen en ze mist het dan ook echt als ze er een keer niet bij kan zijn.

“Het is leuk om af en toe eens afwisseling van een therapeut in het water te hebben, gezien de intensiteit en variatie aan oefeningen“. Maar Wilma vindt het ook belangrijk om een vaste groep te hebben met vaste begeleiding. “Dan kent iedereen elkaar en wordt er veel meer gelachen. Ik hoop nog héél lang plezier van Hydrogym te hebben!!”

Vanaf 1 oktober geven wij ook Hydrotherapie en Hydrogym in Dronten!

Deelnemen in Dronten of Lelystad óf meer informatie?
T  0320 26 5000 of mail naar hydrogym@topfit-fysiotherapie.nl

Nieuwsbericht geplaatst op: 3 september 2012, in: Nieuws Topfit door: