Vanessa Gosselink naar winst in Maas Marathon, mede dankzij Topfit Fysiotherapie

Afgelopen zondag 11 mei liep Vanessa Gosselink tijdens de ‘Maas Marathon’ met start en finish in Visé, Belgie en doorkomst door het centrum van Maastricht naar een fraaie overwinning in een tijd van  2 uur en 53 minuten.

Op het heuvelachtige parkoers met maar liefst 445 hoogtemeters, hield mijn achillespees zich prima. Een eind vorig jaar opgelopen achillespees irritatie is door Topfit Fysiotherapie intensief behandeld door shockwave therapie toe te passen en wekelijks het herstel van de pees te volgen met een echografie. Hierdoor ben ik 100% hersteld en kon ik onder de zware omstandigheden gewoon voluit lopen.”

Vanessa Gosselink winnares Maas marathon 2014

 

Windkracht 5, heuvels en kasseien…

Gosselink die de 40 jaar al gepasseerd is, blijft zichzelf verbeteren. Zo liep zij vorig jaar nog een persoonlijk record van 2 uur 49, een tijd die deze marathon niet haalbaar was:
“met windkracht 5 en een heen-en-weer parkoers was het de laatste 15 kilometer bikkelen met wind tegen. Met al die heuvels én 5,5 km kasseien aan toe, was een PR niet haalbaar. Ik ben bijzonder blij met de overwinning en vooral met het volledige herstel, waardoor ik weer heerlijk zonder enige rem kan hardlopen”

 Lees meer over Shockwave therapie of Echografie.

Of bel voor een afspraak in Flevoland 0320 26 5000 en Gelderland 038 303 1010.

Nieuwsbericht geplaatst op: 12 mei 2014, in: Nieuws Topfit door: