VACATURE ERVAREN FYSIOTHERAPEUT

Bij voorkeur met specialisatie psychosomatische fysiotherapie en/of bekkenfysiotherapie (of daarvoor in opleiding)

Voor 20 – 28 uur per week

 

Profiel

Topfit Fysiotherapie biedt als PLUS-praktijk al 25 jaar de best mogelijke zorg. In 9 vestigingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zwolle en Kampen kunt u bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen.

 

Wie zoeken wij?

Voor onze locaties in Lelystad, Dronten en Almere zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut met enkele jaren ervaring. Collega’s met een specialisatie psychosomatische fysiotherapie en/of bekkenfysiotherapie (of daarvoor in opleiding) worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.
De fysiotherapeut die wij zoeken ziet het vak als als een uitdaging, is klantgericht, meedenkend, inspirerend en is bereid om kennis te delen met collega’s. Het is een pré als je ervaring hebt met Intramed. We verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook goed kan samenwerken.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een grote praktijk met ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij continue kwaliteitverbetering centraal staat. Bij Topfit Fysiotherapie werken ruim 45 collega’s.

 

Contact

Wij verzoeken kandidaten om hun sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
zwolle@topfit-fysiotherapie.nl of naar Topfit Fysiotherapie, t.a.v. Lola Haisma,
Sportlaan 2, 8044 PG in Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lola Haisma via het volgende telefoonnummer: 038-3031010.

Reageren kan tot 16 november 2017.

Nieuwsbericht geplaatst op: 26 oktober 2017, in: Nieuws Topfit door: