Topfit Lelystad oefent Roparun

De Roparun is een sportief evenement met als doel geld in te zamelen voor mensen met kanker.
In 2011 doen vanuit Topfit Lelystad 5 collega’s mee in het “Spirit of Compri” team.

Team 197:  ‘Spirit of Compri’

Topfit Lelystad doet mee in team 197. Samen met alle andere deelnemers lopen zij in estafettevorm van Parijs naar Rotterdam, ruim 530 kilometer. Met deze prestatie halen zij geld op voor een goed doel: het verhogen van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.

De oefenloop

In de nacht van 13 op 14 mei heeft team 197 een oefenloop gehouden.  Vrijdagavond om 20:30 uur was de start. De route liep van het Zandenbos in Nunspeet via Harderwijk naar hoofdsponsor Compri in Lelystad, in totaal 57 km. Daar stond om 01:30 de catering klaar!
Na een lichte maaltijd kon iedereen even slapen. Slechts enkele uren later ging de wekker alweer. En om 05:00 uur volgde de 2e etappe terug naar het startpunt, nu via Elburg. Ruim 60 km.

Iedereen kwam aan met een moe maar voldaan gevoel. Dennis Geerlings ” we zijn goed op weg om volgende maand een topprestatie te kunnen neerzetten”.

Sponsoring

U kunt meehelpen het levenskwaliteit van kankerpatienten te verbeteren, door lid te worden van de Vrienden van “Spirit of Compri”. Voor slechts € 20,00 levert u een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van dit doel en u krijgt ook nog:

 

  • Een RopaRun lot met kans op prachtige prijzen (o.a. een Mercedes B180).
  • Indien gewenst, uw naam op de website www.spiritofcompri.nl
  • Een fraaie stappenteller
  • Kans op een prijs in de Vriendenloterij (hoofdprijs een Dell PC)
  • Live verslag van de prestaties van team 197 tijdens de RopaRun.

Klik hier Vrienden van “Spirit of Compri” te worden.

Nieuwsbericht geplaatst op: 18 mei 2011, in: Nieuws Topfit door: