Topfit Fysiotherapie krijgt TopZorg predicaat van Menzis

8 mei 2012

Zorgverzekeraar Menzis heeft Topfit Fysiotherapiehet TopZorg predicaat toegekend. Menzis kent dit predicaat toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

TopZorg fysiotherapie

In Nederland voldoen inmiddels 250 fysiotherapiepraktijken aan de hoogste eisen op het gebied van korte wachttijden, medische kwaliteit en patiëntinformatie waardoor zij zich een TopZorg praktijk mogen noemen.

De eisen zijn onder meer gebaseerd op de officiële richtlijnen van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de wensen van diverse patiëntenverenigingen.

Een onafhankelijk bureau toetst elke twee jaar of de praktijken voldoen aan de eisen. Door eisen te stellen probeert Menzis de kans op een goed verloop van de behandeling en herstel zo groot mogelijk te maken voor de verzekerde. 

Iedere verzekerde van Menzis heeft toegang tot Topzorg fysiotherapie, voor meer informatie kijk op www.topzorg.nl

 Menzis Businessclub

Samen met andere TopZorg fysiotherapiepraktijken neemt Topfit Fysiotherapie deel aan de Menzis Businessclub.

Dit is een innoverend en ondernemend netwerk van zorgaanbieders die een mening hebben over de gezondheidzorg en die samen met Menzis willen werken aan continue kwaliteitverbetering. Menzis gaat de dialoog met hen aan om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de zorg. Zoals:

  •  benutten van de mogelijkheden van e-health 
  • stimuleren van zelfmanagement en klantsturing
  • stimuleren van een transparante, efficiënte en effectieve zorg
Samen sterk!

De actuele discussie over stijgende kosten in de gezondheidszorg vraagt om nieuwe en wellicht onorthodoxe oplossingen. Bundeling van inventieve ideeën vanuit het veld van de ondernemende zorgaanbieders vergroot de kans op het ontwikkelingen van betaalbare én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de toekomstige zorg.

 Voor meer informatie over Topfit Fysiotherapie bel 0320 26 5000 of kijk hier

Nieuwsbericht geplaatst op: 8 mei 2012, in: Nieuws Topfit door: