Topfit Fysiotherapie is sponsor van Octopus

Topfit Fysiotherapie is sinds juli 2016 sponsor van Octopus en ze hebben een leuke aanbieding voor leden van Octopus!

Duikvereniging Octopus

Als duiker is het uitermate belangrijk om fit het water in te gaan. Zowel buddy als duiker moeten volledig op elkaar kunnen vertrouwen. Het dragen van de duikuitrusting vergt een perfecte coördinatie van alle rompspieren. De flexchair van Topfit kan een duidelijk beeld geven van de spierfunctie en met de flexchair train je diepe rug- en buikspieren.Flexchair Topfit Fysiotherapie

Gratis Flexchairtest en massage voor leden van Octopus!

Topfit bied leden van Octopus een gratis flexchairtest aan voor het meten van de spiercoördinatie. Een goede doorbloeding van spieren en gewrichten helpt blessures te voorkomen. Daarom biedt Topfit ter kennismaking een massage aan van 20-25 minuten.

Visie en verdere informatie

Topfit heeft als visie samen aan de oplossing voor je lichamelijke klachten te werken. Preventief onderzoek, behandeling, advies en training, alles is mogelijk. Topfit heeft naast alle specialisaties, echografie in huis voor een goede beeldvorming van spieren en pezen. Verder is er een nauwe samenwerking met podotherapie, revalidatiearts en diëtiste.

Een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig.

Bel voor meer informatie over de Flexchairtest of massage en advies, of voor een fysiotherapeutisch onderzoek en therapie naar:
Zwolle/ Kampen: 038 3031010
Lelystad: 0320 265000
Dronten: 0321 382005

Nieuwsbericht geplaatst op: 25 juli 2016, in: Nieuws Topfit door: