Topfit Fysiotherapie hoofdsponsor Z.A.C.

IMG_3112Na twee kampioenschappen op rij is de Zwolsche Athletische Club (Z.A.C.) erin geslaagd een volgend succes te behalen. Tweedeklasser Z.A.C. heeft in Topfit Fysiotherapie een sterke partner gevonden. Topfit Fysiotherapie ondersteunt als nieuwe hoofdsponsor van de “Zwolse wapendragers” en faciliteert zo bij de verdere ontwikkeling in de komende jaren.

Op 31 augustus tekenden de voorzitter van Z.A.C. Jan Dobben en directeur van Topfit Fysiotherapie Harry Gosselink een vierjarige sponsorovereenkomst. De combinatie van sport en de belangrijke sociale functie van Z.A.C. in de wijk Zwolle-Zuid sluit goed aan bij de kernwaarden en ambities van Topfit Fysiotherapie. ga naar site om meer te lezen

Als maatschappelijk betrokken onderneming levert Topfit Fysiotherapie graag een positieve bijdrage aan de maatschappelijke functie van Z.A.C. Naast het creëren van naamsbekendheid via kledingsponsoring van de 1e, 2e en 3e selectie-elftallen, bevat de sponsorovereenkomst advies, begeleiding en behandeling van de leden van Z.A.C. Wekelijks is er een inloopspreekuur. Leden en hun directe familieleden kunnen voor advies te allen tijde kosteloos terecht bij Topfit Fysiotherapie. Daarnaast ligt het zwaartepunt op blessurepreventie d.m.v. het geven van voorlichting.

Het jubilerende Topfit Fysiotherapie bestaat dit jaar 25 jaar en heeft 10 vestigingen o.a. in Zwolle, Kampen, Dronten, Lelystad en Almere. De vestigingen in Zwolle bevinden zich aan de Forelkolk in Zwolle Zuid en de Sportlaan in Stadshagen.

Nieuwsbericht geplaatst op: 6 september 2015, in: Nieuws Topfit door: