Topfit fysiotherapeute volbrengt de Nijmeegse vierdaagse

 

Sabina Barreveld heeft de Nijmeegse Vierdaagse 2014 gelopen. De Vierdaagse wordt elk jaar gehouden in de derde week van juli in en rondom Nijmegen. Dit jaar was dat van dinsdag 15 t/m vrijdag 19 juli.

Sabina:

Al een lange tijd wist ik dat ik ooit de Nijmeegse Vierdaagse wilde lopen en na een aantal keer meewandelen met een vriendin vorig jaar wist ik dat ik in 2014 mee wilde lopen.

sabina1

 

Al vanaf januari ben ik begonnen met trainen door veel te wandelen en de kilometers op te bouwen. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die dit ongetraind doen! Ook heb ik goede schoenen en sokken gekocht geschikt voor het wandelen van lange afstanden. Door goed te trainen en goed materiaal heb ik tijdens de vierdaagse geen enkele blaar opgelopen!

 

Het is me gelukt de vierdaagse uit te lopen! Dit ondanks de warmte, de laatste dag was het 33 graden. Het was zwaar maar toch een heel bijzondere ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Ooit ga ik nog een keer lopen maar niet volgend jaar want dan ga ik me weer volledig op het hockeyen richten.

 

Namens alle medewerkers van Topfit Fysiotherapie feliciteren we Sabina met deze geweldige sportieve prestatie!

Nieuwsbericht geplaatst op: 31 juli 2014, in: Nieuws Topfit door: