Succesvolle sponsoractie voor Roparun door Topfit Fysiotherapie

 Spinning- en runningmarathon in het kader van Roparun

Vrijdagavond 27 april is door het Roparun team “TopFit Flevoland” een sportieve sponsoractiviteit georganiseerd om geld voor kankerpatienten in te zamelen

Op de locatie Rietlanden aan de Grietenij – waar ook Topfit Fitness is gevestigd – is  ’s avonds een poging gedaan om de Roparun afstand van 520 km bij elkaar te lopen en fietsen.

Sponsoren konden fiets-of loopminuten “kopen”. De strijd om de kilometers brak los om 19.00 uur. Om 01.30 uur werd de totale afstand van 554 km genoteerd. Het was een zeer geslaagde en gezellige actie waarbij flink wat vocht en calorieën verloren werden. Maar dankzij de sponsoring van Delifrance kon dit weer meteen worden aangevuld.

In totaal is er zo voor ruim 400 euro bij elkaar gelopen en gefietst!
De Roparun 

De Roparun vindt plaats in het pinkersterweekend 26-28 mei. Tot die tijd probeert Topfit nog zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. U kunt ons sponseren door hier te klikken. Door verschillende acties te houden en diverse sponsoren te vinden staat de teller momenteel al op €11.631,-. Topfit Fysiotherapie is de hoofdsponsor dit jaar van het team uit Flevoland, vandaar de naam: Team Topfit Flevoland.

Volg ons nu ook op twitter: @RRteam197
De Roparun deelnemers vanuit Topfit

De volgende collega’s van Topfit Fysiotherapie doen mee met de Roparun: Dennis Geerlings, (loper) Matthijs de Groot (loper), Miriam Geerdink (loper), Patrick Fransman (fietser), Patrick Lahuis (verzorger), Mirel Doeze Jager- van Someren (verzorger), Annabel Koersvelt (verzorger).

Nieuwsbericht geplaatst op: 17 mei 2012, in: Nieuws Topfit door: