Samenwerking WZF en Topfit Fysiotherapie leidt tot vitale medewerkers…

Door een vitaliteitsprogramma in samenwerking met Topfit Fysiotherapie kunnen medewerkers van Woonzorgcentra Flevoland (WZF) vanaf 2012 deelnemen aan verschillende activiteiten om zowel lichamelijk als geestelijk vitaal te worden!

WZF heeft de visie dat vitale medewerkers leiden tot tevreden klanten en dit het verzuim terug kan dringen!

Dagelijks wordt er in diverse televisieprogramma’s bij stilgestaan dat een gezonde leefstijl belangrijk is. WZF sluit zich hierbij aan en heeft een nieuw aanbod aan bewegingsmogelijkheden gerealiseerd. Niet alleen fitness los van het werk maar juist als integraal onderdeel tijdens het werk.

Individuele activiteiten

Zo biedt WZF haar medewerkers op verschillende momenten in de week de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan activiteiten, zoals Circuittraining, Pilates, Bal & Body en Hydrogym in het eigen zwembad van deHanzeborg.

Voor iedere afdeling

Iedere afdeling kan gezamenlijk iets ondernemen op het gebied van vitaliteit.
De meeste medewerkers van WZF werken in de verzorging/verpleging en hebben zowel fysiek als mentaal een zwaar beroep. Met z’n allen op stap tijdens een ‘Gezonde Lunch’ of de les ‘Ontspanning’ levert naast ontspanning, ook een goede teamgeest op!
De cursus ‘Funny walks’ is gericht op kantoormedewerkers, die zo leren een goede houding aan te nemen.

Al deze activiteiten worden verzorgd door Topfit Vitaal. Medewerkers van WZF kunnen daarnaast ook deelnemen aan bedrijfsfitness bij Topfit Fitness.

Intensieve samenwerking dus, waarbij WZF huidige en toekomstige medewerkers ook nog eens een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde aanbiedt!

Kijk op www.topfit-fysiotherapie.nl  of www.woonzorgflevo.nl voor meer informatie. Of kijk hier voor het officiele persbericht: Gezonde levensstijl centraal bij Woonzorgcentra Flevoland

Nieuwsbericht geplaatst op: 11 december 2011, in: Nieuws Topfit door: