Interne partners

 stoelmassages.info  stoelmassages.info 

stoelmassages in bedrijf

“Verwennerij is het verkeerde woord” zegt Martijn Poort, de contactpersoon tussen Stoelmassages.info en de vele bedrijven waar stoelmassage de afgelopen jaren is geïntroduceerd. “Uiteraard is het bieden van een maandelijkse stoelmassage aan medewerkers een soort van cadeau, een andere manier van waardering naast het salaris” . “Maar”, zo vervolgt Poort, “Bij de bedrijven die dit nu al een aantal jaren aanbieden, is het inmiddels veel meer een verlengstuk van het verzuimbeleid”. Naast het feit dat de masseurs er ook daadwerkelijk voor zorgen dat medewerkers minder uitvallen, zorgt het ook voor een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers. “Mijn werkgever zorgt echt voor me” hoor ik in enquêtes veelal terug.
 OT cesat lelystad Oefentherapie Cesar – Menschendieck Lelystad 

Cesar - Mensendieck

Oefentherapie Cesar Lelystad is o.a. gevestigd bij Topfit Fysiotherapie in de Botter in Lelystad. De praktijk is gespecialiseerd in slaapoefentherapie, biedt het programma ZwangerTotaal aan en is aangesloten bij ParkinsonNet en het Netwerk Chronische Pijn
MC Pandion
 LOGO_Tosserams_v3 Psychologie  praktijk Tosserams  

Psychologie praktijk Tosserams

Psychologiepraktijk Thérèse Tosserams bestaat sinds 2003. De praktijk verricht diagnostiek en biedt kortdurende behandeling en ondersteuning aan jongvolwassenen (18 plus), volwassenen en ouderen met uiteenlopende problemen, klachten en/of stoornissen. De praktijk biedt generalistische basis GGZ (voorheen eerstelijnspsychologische zorg).
 innofeet  Innofeet 

Innofeet

”Wij streven ernaar om op een innovatieve, specialistische en onderscheidende manier totale voetzorg te kunnen bieden aan mensen wereldwijd en daarmee het leven van mensen te verrijken. Om dat te bereiken, bieden wij het beste werkklimaat voor mensen die zich continue willen blijven ontwikkelen, onze passie delen en als team de handen ineen willen slaan. Daarmee onderscheiden onze mensen zich en bieden zij een ongekende meerwaarde aan de organisatie en de totale voetzorg”.
 MOOR kids logo_jpg  Moor Kids – Kinderfysiotherapie 

MoorKids

MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR kids heeft de certificering tot PLUS praktijk met succes behaald. Daarnaast heeft MOOR kids ook het Topzorg Certificaat van Menzis behaald. Deze certificeringen zorgen er voor dat u er zeker van kunt zijn dat uw kind bij MOOR kids de beste zorg krijgt. Het zijn van PLUS praktijk betekent ook dat wij con- tinue “in beweging zijn” en naar de toekomst kijken, zodat de kinderfysiotherapeutische zorg voor uw kind ook de beste zal blijven!
 Rondomrondom  Rondom Podotherapie 

Rondom Podotherapeutisch Centrum

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten van RondOm Podotherapeuten. Onder kwaliteit van zorg verstaan zij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua locaties, gebruik van de nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten en actief contact met andere (para) medici binnen de diverse gezondheidscentra. Uiteraard dit alles om de juiste zorg aan de patiënt te kunnen bieden.
 Diadem  Voedingsadvies Diadem 

Diadem Voedingsadviesbureau

Naast de algemene voeding- en dieet adviezen heeft voedingsadviesbureau Diadem de volgende aandachtsgebieden: Diabetes Voedselovergevoeligheid; Orthomoleculaire voeding; Coeliakie Candida Syndroom hypoglycemische klachten Parkinson Eetstoornissen Gastric Bypass PDS Om een beeld te krijgen in hoeverre er sprake kan zijn van voedselovergevoeligheid, Candida syndroom, Hypoglycemie, Coeliakie en of Orthomoleculaire aanvulling nodig is, kunt u een hier een Klachtenscorelijst downloaden. Voor ziekten waarbij een dieetadvies van belang kan zijn, wordt in de Artsenwijzer Diëtetiek, welke beschikbaar wordt gesteld door de NVD, een duidelijk overzicht gegeven
 Eet oké – Lelystad 

Eet Oké Voeding en dieet diëtistenpraktijk

Eet Oké Voeding en Dieet Diëtistenpraktijk Botter 4411 8243JE Lelystad telefoonnummer 06-2461998006-24619980
 partou 1  PartouKinderopvang 

Partou Kinderopvang

Kinderopvang in alle soorten en maten Partou is er voor alle kinderen en voor alle ouders. Daarom kunt u bij ons kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. We hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, peuterscholen, we vangen uw kind tussen de middag op school op, of na schooltijd en in de vakanties op onze vestigingen voor buitenschoolse opvang.
Akwaak Logo Zwemscholen  Akwaak 

Akwaak Zwemscholen

Akwaak zwemschool Zwolle verzorgt zwemlessen voor kinderen voor het A-diploma, B-diploma en C-diploma. De lessen worden gegeven conform ons eigen zwemlesplan, wat samen met de brancheorganisatie NPZ|NRZ is opgesteld. Daarnaast is er een speciaal lesprogramma voor kinderen met een (lichte) verstandelijke beperking. De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven op twee locaties, namelijk op alle dagen van de week in het zwembad BubbelsBewegen (Stadshagen) en op de zaterdagmiddag van 13.15 uur tot 17.00 uur in het zwembad de Vogellanden (Zwolle-Zuid). Ook verzorgen wij zwemlessen voor peuters en kleuters, het baby/peutersurvival. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje over onze activiteiten, Baby/Peutersurvival. Wij vinden het belangrijk dat zowel kinderen als ouders met plezier naar zwemles gaan. Om dit te realiseren geven wij lessen in kleinschalig groepsverband waarbij voor ieder kind veel individuele aandacht is. Wij hebben als motto: zwemles is leuk! Bij alle zwemscholen van Akwaak zult u dat ervaren.
 003 Bubbels-LOGO-PMS  Bubbels Bewegen 

Bubbels Bewegen

In september 2013 heeft Bubbels haar deuren geopend in de wijk Stadshagen te Zwolle. Bubbels wordt vormgegeven in een multifunctionele accommodatie. In deze accommodatie zijn onder andere gehuisvest: Akwaak zwemscholen, Partou kinderopvang, Topfit Fysiotherapie, Moor kids, WIJzersterk, Innofeet en Budgetzwemles. Functies die in relatie staan tot sporten, bewegen, gezondheid en kinderopvang worden hier aangeboden. Uw kind gedurende de zwemlesperiode op de buitenschoolse opvang in Bubbels? Of u laten behandelen door Topfit Fysiotherapie in één van de doelgroepbaden? Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele mogelijkheden die Bubbels u biedt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@bubbelsbewegen.nl.
 logo SEB  SEB 

Stichting Eerstelijnszorg Botter

Een afgestemd aanbod met samenwerking tussen zorg en welzijn. In de Sichting Eerstelijnszorg Botter werken verschillende disciplines uit de eerste lijn structureel met elkaar samen. Door deze intensieve samenwerking kunnen we zorg leveren die is afgestemd op de behoefte van de klant
Revalidatie arts Maarten Klatte – Pijncoaching 

Klatte Pijncoaching

Klatte Pijncoaching is een praktijk voor medisch specialistische diagnostiek en (monodisciplinaire) behandeling voor mensen met chronische pijn en belastbaarheidsproblematiek. Ook voor zeer complexe en ‘uitbehandelde’ pijnpatiënten kan onze praktijk verbeteringsmogelijkheden bieden door onze individuele cliëntgerichte behandeling, onze visie en ervaring. Respect, Veiligheid en Vertrouwen staan aan de basis van onze behandeling.
 verloskundigenpraktijk de geboorte  verloskundige praktijk De Geboorte 

De Geboorte

U verwacht een kindje? Mogen wij u feliciteren?! De komende maanden zijn voor u en wellicht uw partner een bijzondere tijd. Ze staan in het teken van dat ene moment: jullie kind gezond op de wereld zetten. Daar willen wij graag onze bijdrage aan leveren! Of u pas heel pril 5 weken, 6 weken of al 8 weken zwanger bent. U bent zwanger en u woont in Zwolle! Verloskundigenpraktijk de Geboorte is een knusse praktijk met een locatie in de nieuwbouwwijk Stadshagen Zwolle en een locatie in Heino. Er gaat veel veranderen lichamelijk maar ook emotioneel. Daarom is goede begeleiding belangrijk. Verloskundigenpraktijk de Geboorte staat voor professionele en persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven.