Nieuw gezicht bij Topfit fysiotherapie stelt zich voor

Karin Heyl

Mijn naam is Karin Heyl en vandaag is mijn derde werkdag bij Topfit Fysiotherapie. In een groeiende praktijk zoals Topfit Fysiotherapie valt steeds meer te regelen en te organiseren en dan ontstaat opeens dat moment waarop duidelijk wordt…..het zou fijn zijn als we iemand hadden die al die zaken over kan nemen. En dat is precies wat ik ga doen.

Praktijkmanagerkarinkarin

Als praktijkmanager probeer ik de collega’s van Topfit Fysiotherapie zoveel mogelijk te “ontzorgen” waarbij het uiteindelijke doel is dat we onze patiënten/cliënten steeds beter van dienst kunnen zijn.

Rode draad

Mijn “roots” liggen in de fysiotherapie en fysiotherapie is ook de rode draad in mijn werkzame leven. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut, heb daarna gewerkt bij een onderzoeksinstituut voor paramedische beroepen en was tot voor kort adviseur bij de beroepsvereniging van fysiotherapeuten. Topfit Fysiotherapie vormt voor mij een boeiende uitdaging om weer nieuwe dingen te gaan doen en hopelijk ook mijn ervaring uit het verleden te kunnen inzetten.

Eerste indruk

Inmiddels heb ik de meeste collega’s ontmoet bij Topfit Fysiotherapie en de eerste indruk is uiterst positief: een enthousiast team met hart voor de patiënt. Daar ga ik me graag voor inzetten.

Heeft u een goed idee waar we als praktijk ons voordeel mee kunnen doen of loopt u rond met vragen over onze praktijk? Laat het ons weten! Telefoonnummer: 0320 265000 of email: info@topfit-fysiotherapie.nl

Nieuwsbericht geplaatst op: 13 maart 2014, in: Nieuws Topfit door: