Inloopspreekuur van Topfit Fysiotherapie voor alle KHC-ers

 

Het Topfit Fysiotherapie blessure spreekuur wordt steeds bekender onder de leden van KHC.

De woensdag avond van 18:00-20:00 wordt regelmatig bezocht door de spelers.

Maar soms kom ik toch nog mensen tegen die niet weten dat dit moment voor alle leden van KHC is. Van de mini’s tot de senioren maar ook voor trainers, bestuursleden, ouders en vrijwilligers van KHC: iedereen is welkom!

 

Tijdens het blessurespreekuur is het mogelijk om met een sportblessure langs te komen, het kan echter ook een totaal andere klacht / blessure zijn dan sportgerelateerd. Binnen +- 10-15 minuten vindt er een kort gesprek plaats, screening, onderzoek en een diagnose met advies.

 

Heb je tijdens de wedstrijd op zaterdag een blessure opgelopen, dan kun je ook binnenlopen. Bijvoorbeeld om advies te vragen of het verstandig is om te gaan trainen etc. Soms kan het handig zijn om in zo’n situatie aangepast te trainen om “echte” blessures te voorkomen. Dan hebben we het meer over blessurepreventie.

 

Ons doel is uiteindelijk dat ieder lid van KHC enthousiast en pijnvrij zijn of haar wedstrijd kan spelen, of andere taken kan uitvoeren binnen KHC en/of op het werk goed kan functioneren.

Dan hebben wij als Topfit Fysiotherapie gescoord, ons motto is niet voor niets: leven = bewegen!

 

Met een sportieve groet,

 

Geralda Westendorp-Prins

 

Topfit Fysiotherapie

Telefoonnummer: 038-303 1010

Mail: geralda@topfit-fysiotherapie.nl

 

 

Locatie Kampen:                                                                                                                       Locatie Stadshagen:

SFC-Kampen                                                                                                                                 Bubbels

Handelsstraat 1                                                                                                                                         Sportlaan 2a

8263 BE Kampen                                                                                                                       8044 PH Zwolle

 

 

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 29 maart 2017, in: Nieuws Topfit door: