Aangesloten bij…

Topfit Fysiotherapie in Lelystad werkt nauw samen met zorgverleners binnen en buiten de fysiotherapie, klik op de link en lees meer over de zorgverlener:

Samenwerking in de wijk: Stichting Eerstelijnszorg Botter


Wij willen zorg leveren die is afgestemd is op de behoefte van de patiënt. Dat vraagt vaak om samenwerking en afstemming met andere zorg-disciplines. Daarom zijn wij partner binnen de Stichting Eerstelijnszorg Botter (SEB).

Samen met o.a. huisartsen, de apotheek, dietiste en psycholoog maken we werkafspraken en stemmen we de zorg voor de patient met elkaar af.

Bijvoorbeeld  rondom medicatieverstrekking, gezonde leefstijl (o.a. bewegen)  van chronisch zieken en bewoners in het algemeen, mensen met psychosociale problemen.

Kernpartners binnen de SEB zijn:  huisartsenpraktijken MC Pandion en Vooijs, fysiotherapie Topfit, VN-apotheek en psychologiepraktijk Tosserams.

Afhankelijk van het zorgproject worden andere zorgverleners gevraagd hieraan deel te nemen.

Lees meer http://www.stichtingeerstelijnszorgbotter.nl/

Fysarbo


Landelijk netwerk van fysiotherapie praktijken die (Bedrijfsfysiotherapie en reguliere fysiotherapie verzorgen voor de Bedrijf Zorg Pakketten van enkele zorgverzekeraars, o.a. IZA en VGZ.

Ergocontrol


Landelijk netwerk van fysiotherapie praktijken die (Bedrijfsfysiotehrapie en reguliere fysiotherapie verzorgen voor de Bedrijf Zorg Pakketten van Interpolis en UWV.

Schoudernetwerk Amsterdam


Ketenzorg samenwerking van schouderklachten in een grote gebied rondom Amsterdam. Samenwerking vindt daarbij tevens plaats met de 2e lijns orthopedie en 1e lijns Fysiotherapie.

Meer informatie over het Schoudernetwerk Amsterdam

Schoudernetwerk Zwolle


Ketenzorg samenwerking van schouderklachten in een grote cirkel rondom Zwolle.
Samenwerking vindt daarbij tevens plaats met de 2e lijns orthopedie en 1e lijns Fysiotherapie.

Meer informatie over het Schoudernetwerk Zwolle 

Parkinson netwerk Nederland


Landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die Parkinson patiënten behandelen volgens een wetenschappelijk bewezen protocol. Intensieve na- en bijscholingen is hierbij verplicht.

Kijk hier voor meer informatie over Parkinsonnet?

Stichting Steunfunctie Sport Flevoland


Samwenwerking op gebied van blessure preventie, stimulering van bewegen

Monodisciplinaire samenwerking fysiotherapeuten Fynon (Noord-Oost-nederland)


Coöperatie opgericht om ketenzorg bij de aanpak van chronische aandoeningen mogelijk te maken. Met als doel de kwaliteit van de zorg voor patiënten met een chronische aandoening te optimaliseren.

Beweegkuur


Multidisciplinair Diabetesnetwerk tussen huisarts, POH, diëtiste en fysiotherapeuten.

Wilt u meer weten over de Beweegkuur?

Regionaal Genootschap voor Fysiotherapie Groot IJsselland


Netwerk van Fysiotherapeuten in de regio Flevoland, Zwolle en Drente. Onderdeel van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

lees meer http://rgfgij.fysionet.nl/

Netwerk COPD Flevoland


Samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in de regio Flevoland, die COPD patiënten behandelen volgens een wetenschappelijk bewezen en vastgelegd protocol.

Reumanetwerk 'Fyranet' regio Flevoland - Zwolle


Multidisciplinaire samenwerking tussen reumatologen en fysiotherapeuten in de regio Flevoland-Zwolle.