Fit en vitaal ouder worden?

 

Wilt u zo lang mogelijk zo actief bijlven als nu? Of misschien uw huidige fitheid verhogen, zodat u weer kunt doen wat u een paar jaar geleden nog kon?

Door regelmatig te bewegen, gezond te eten en bewust om te gaan met uw gezondheid, zult u merken dat u beter in uw vel gaat zitten. Uw weerstand gaat omhoog. U heeft meer energie. En u bent minder vatbaar voor ziektes. Topfit Lelystad heeft hiervoor een programma ontwikkeld namelijk: Topfit Vitaal Gezonde Leefstijl.

Gezonde Leefstijl

Topfit Vitaal is opgericht om 55+’ers te ondersteunen om fit en actief te blijven bij het ouder worden: begeleiding in het proces van Healthy ageing!

Inmiddels is Topfit Vitaal doorontwikkeld en biedt ook jongeren begeleiding op maat om door een actieve en gezonde leefstijl het drukke leven aan te kunnen!

Voor zowel partikulieren als bedrijven & overheden

Het lidmaatschap van Topfit Vitaal Gezonde Leefstijl biedt u kennis en persoonlijke begeleiding om een Gezonde Leefstijl aan te leren. Bij het aanleren van een gezonde leefstijl leert u nieuw gedrag aan over Bewegen, (Roken), Voeding, Alcoholgebruik en Ontspanning; het zogenaamde BRAVO principe.

Het programma Gezonde Leefstijl duurt dan ook meerdere maanden, waarbij dit op uw individuele situatie wordt afgestemd.

Gezonde Leefstijl bieden we ook in aangepaste vorm aan bedrijven en overheden aan , om een vitale medewerkers te krijgen en ziekteverzuim terug te dringen.

100% garantie op resultaat!

Wilt u garantie op vooruitgang door te bewegen? Neem dan deel aan Circuit training.  OF wilt u weten hoe het met uw huidige fitheid en gezondheid gesteld is? Laat dan een Health Check afnemen!

Voor meer informatie klik hier of bel 0320 265000

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 19 december 2011, in: Nieuws Topfit door: