Astrid Gommers nieuwe coördinator Topfit Fitness

Vanaf 1 september is Astrid Gommers coördinator bij Topfit Fitness:

Ik ben Astrid Gommers, 22 jaar oud en was voorheen al werkzaam als fysiotherapeut bij Topfit Fysiotherapie.

Voor een aantal mensen bij de fitness ben ik misschien nog een nieuw gezicht, dit komt omdat ik vooral werkzaam was op onze locaties de Hanzeborg en de Botter in Lelystad.

Vanaf 1 september bij Topfit Fitness

Daar gaat nu echter verandering in komen. Vanaf 1 september neem ik de taken over van Amy Vogelaar, met betrekking tot de coördinatie van de fitness en zal dan regelmatig op onze locatie de Rietlanden te vinden zijn.

Niet over na te denken…

Toen mij de vraag werd gesteld of ik dit wilde overnemen hoefde ik er niet lang over na te denken. Door de fitness te coördineren krijg ik een hele andere kant te zien van de fysiotherapie die ik tot op heden heb gezien. Door deze functie krijg ik de kans mij breder te ontwikkelen als fysiotherapeut en meer ervaring op te doen.

Ik heb er zin in! Hopelijk zie ik u snel op onze locatie de Rietlanden!

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 7 september 2012, in: Nieuws Topfit door: