Maatwerk

Al onze  standaard diensten stemmen we af op de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Maar soms zijn die niet altijd volledig of toereikend om uw doel te bereiken.

Daarom denken we ook graag met u mee over mogelijkheden die we met u kunnen ontwikkelen om uw medewerkers gezond en vitaal te krijgen en te houden.

Voorbeeld 1:

Op verzoek van Hogeschool Windesheim heeft Topfit Arbozorg een 1-daagse rug- en tiltraining ontwikkeld. Met jaarlijks een opfriscursus van 2 uur om de gedragverandering te borgen.
Dit vanuit de klantbehoefte om medewerkers meer bewust te maken van de juiste houding en bewegen tijdens het werk, om zo lichamelijke klachten te voorkomen.

Door het overweldigende succes daarvan hebben we dat doorontwikkeld en is dit nu in een workshop van 1 uur beschikbaar binnen onze reguliere dienstverlening bij Topfit Arbozorg: Funny Walks!

Voorbeeld 2:

Voor Sportbedrijf Lelystad, locatie zwembad De Koploper, hebben we vragenlijsten ontwikkeld om te achterhalen welke problemen mensen op de werkvloer tegenkwamen. Op basis daarvan hebben we een advies gegeven over preventieve en risicobeperkende maatregelen die kunnen worden genomen.

Bel voor meer informatie 0320 26 5000 of mail naar arbozorg@topfit-fysiotherapie.nl