Voor bedrijven

werkplek_onderzoek_advies
Voorkomen dat een medewerker door overbelasting niet meer kan werken?
Grip op schijnbaar onvermijdelijk verzuim?
Topfit Arbozorg helpt u om medewerkers vitaal en gezond te houden!

Door het preventief uitvoeren van een Werkplek Ondezoek en Advies voorkomt u dat er lichamelijke klachten ontstaan, die uitmonden in ziekteverzuim.

U krijgt én behoudt gezonde medewerkers door periodiek een fysiotherapeut bij u op locatie aanwezig te laten zijn. Zo voorkomt u dat lichamelijke klachten ontstaan en bent u er snel bij als dat tóch zou gebeuren!

Ook stoelmassage is een ‘signalerend instrument’ om vroegtijdig klachten en overbelasting te kunnen signaleren. Zo kan preventief actie worden ondernomen, om te voorkomen dat lichte overbelasting uitmondt in werkelijke klachten en mogelijk ziekteverzuim!

Mochten er ondanks een goede werkplek en het juiste werkgedrag toch klachten blijven bestaan, dan bieden wij u verschillende testen, zoals bijvoorbeeld Health Check en de Back Check, waarmee mogelijke andere oorzaken voor lichamelijke klachten achterhaald kunnen worden.

Wanneer uit een test blijkt dat uw medewerker fysiek sterker dient te worden, dan kan hij of zij terecht bij één van de beweeggroepen zoals rugscholing binnen Topfit Fysiotherapie!

Samenwerking met Topfit Arbozorg levert dus zowel voor ú als uw medewerkers gezondheidswinst op!!

Kijk hier voor meer informatie of bel 0320 26 5000 of mail naar arbozorg@topfit-fysiotherapie.nl